Van Santvoort Advies zoekt een secretaresse

Maak kennis met van Santvoort Advies
Op het kantoor van Van Santvoort in Nuenen vind je Van Santvoort Advies, Van Santvoort Architecten en Van Santvoort Makelaars. Met een club gedreven collega’s proberen we elke dag onze klanten te voorzien van het beste advies en service. Van Santvoort Advies pakt uitdagingen aan voor ontwikkelingen in de fysieke leefomgeving. Herontwikkeling, nieuwbouw of uitbreiding, het verlenen van vergunningen of advies over een bestemming; het is dagelijkse kost voor Van Santvoort Advies.

Jouw taken
Jij bent het eerste aanspreekpunt binnen van Santvoort Advies, zowel telefonisch, digitaal, als live op kantoor. Je bent verantwoordelijk voor de correspondentie per post en e-mail, plant afspraken met klanten en de adviseurs, maakt offertes en zorgt voor een stukje financiële administratie. Onze gezamenlijke overleggen ondersteun je door het opstellen van de agenda’s en notulen. Daarnaast houd je de (digitale) dossiers up-to-date voor onze adviseurs. Kortom: Een veelzijdige job!

Wat is jouw achtergrond?
Je staat mensen graag enthousiast te woord en je functioneert prima in een klein team. Je wordt blij van strakke en nette communicatie en een goed georganiseerde agenda. Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, je kunt uit de voeten in de Engelse taal en je hebt soepele computervaardigheden.

Over Van Santvoort
Van Santvoort maakt de cirkel rond als het gaat om onroerend goed: Van Santvoort Makelaars zorgt voor de ver- en aankoop van bestaande woningen en nieuwbouw. Van Santvoort Landelijk Wonen is specialist in het buitengebied en met name in hippische accommodaties. Of het nu gaat om het aan- of verkopen van een complete manege, een landelijke woning of het laten taxeren van (weide)gronden, Van Santvoort kan hierbij van dienst zijn. De adviestak van Van Santvoort Advies weet raad bij vraagstukken in de fysieke leefomgeving. De architecten van Van Santvoort zorgen voor het ontwerp van een droomlocatie. Voor financiering kan men terecht bij Intersant en Lemon Suites verzorgt de verhuur van woningen. Oftewel een compleet aanbod met optimale dienstverlening!

We bieden een uitstekend salaris en goede arbeidsvoorwaarden. Het gaat om een contract voor 16 tot 24 uur (flexibel in te delen).

Informatie en solliciteren:
Word jij enthousiast van deze functie en vind je het een uitdaging om bij Van Santvoort Advies aan de slag te gaan? Neem dan contact met ons op! Stuur je reactie met CV naar Van Santvoort Advies, ter attentie van Jirka van Rijen – van de Pas via advies@vansantvoort.nl.